Kiitä työkaveria - lahja työkaverille

Muistaminen työkaverille

Pohditko mikä olisi oikea tapa muistaa työkaveria muutoksen kynnyksellä?Työkaverin siirtyminen eläkkeelle tai uuteen työpaikkaan on usein tunteikas hetki. Monesti työkavereista kasvaa arjessa korvaamaton tuki ja turva, kun suurin osa päivästä vietetään yhdessä, samojen tehtävien parissa. Työkaverin siirtyminen uusiin haasteisiin tuntuukin usein isolta asialta niin lähtijästä kuin jäävästäkin osapuolesta. Tässä blogikirjoituksessa jaamme muutamia vinkkejä, siitä kuinka voit muistaa ja kiittää työkaveriasi joka on uuden kynnyksellä.

Suklaa - Makea muisto yhteisistä hetkistä

Suklaa on monen suosikkiherkku, ja se sopii täydellisesti muistamisen symboliksi. Voit valita erilaisia suklaatuotteita, kuten suklaarasioita, -patukoita tai -tryffeleita, ja paketoida ne kauniisti. Voit myös miettiä, onko työkaverillasi erityisiä suosikkimerkkejä tai makuja, valitsemalla niitä, teet lahjasta vieläkin henkilökohtaisemman.

Kahvi - Energiaa uusiin seikkailuihin

Kahvi on monelle tärkeä osa päivittäistä rutiinia. Mikä olisikaan parempi tapa muistaa työkaveriasi kuin antaa hänelle laadukasta kahvia? Voit valita esimerkiksi erilaisia kahvipapuja tai erikoiskahveja, jotka tarjoavat uusia makuja ja kokemuksia. Kauniisti paketoitu kahvipaketti muistuttaa yhteisistä kahvihetkistä työpaikalla.

Näyttävä lahjapaketointi

Lahjan paketoiminen kauniisti lisää siihen lopullisen silauksen. Käytä mielikuvitustasi ja valitse lahjapaperit, nauhat ja koristeet huolella. Voit myös lisätä henkilökohtaisen kortin, jossa jaat muistoja ja kiitoksesi työkaverillesi. Näin lahja tuntuu vielä henkilökohtaisemmalta.

Muista, että pienikin ele voi tehdä suuren eron ja luoda unohtumattomia muistoja.

Lahjapalvelu apunasi

Mikäli tarvitset apua lahjan hankinnassa, me autamme mielellämme! Löydät valikoimastamme kiitoslahjan, joka on täydellinen muistaminen työkaverille. Voit tilata sen itsellesi ja ojentaa henkilökohtaisesti tai lähettää suoraan työkaverin kotiovelle, jos työkaveri on jo vaikkapa ehtinyt siirtyä uusiin tehtäviin. 

Muistaminen työkaverille

Takaisin blogiin

Valmiit lahjaboksit

1 / 4