Yrityslahjat

Ajattomat ja laadukkaat yrityslahjat

Saat meiltä laadukkaat yrityslahjat kauniisti paketoituna! Me haluamme auttaa sinua antamaan merkityksellisiä ja tyylikkäitä yrityslahjoja, jotka kestävät aikaa!

Löydät valikoimastamme laadukkaita tuotteita, joilla on pitkä elinkaari ja jotka ilahduttavat ajattomuudellaan. Valikoimamme koostuu suurilta osin kotimaisista tuotteista. Toisin kuin monella muulla liikelahjayrityksellä, valikoimastamme ei löydy logotuotteita. Haluamme lahjavalikoimassamme panostaa klassikkotuotteisiin. Tiedostamme myös sen, ettei lahjavalinta aina mene nappiin tai lahjansaajalla ei olekaan enää tarvetta kaikille lahjaksi saamilleen tuotteille. Kun valitset ajattoman ja laadukkaan lahjan voi sen tarvittaessa myös antaa eteenpäin kun aika on.

Yrityslahjojen pakkaus & tervehdys

Lisäämme logosi korttiin sekä halutessasi myös lahjapaketin päälle. Logot kortissa sekä paketissa kruunaavat huolitellun ja ajatuksella hankitun yrityslahjan ja tukevat työnantajamielikuvaa. Pakettiin logo lisätään vyötteen avulla, joten paketti on helposti uusiokäytettävissä! Lahjapakettiin lisättävän logon hinta riippuu lahjojen määrästä. Logokortti kuuluu lahja hintaan. 

Yrityslahjat luotettavasti ja ajallaan!

Me olemme olleet myös sinun puolellasi pöytää, tuskailemassa ja etsimässä sopivia yrityslahjoja ja luotettavaa yrityslahjojen toimittajaa. Siksi teemmekin sinulle kaiken mahdollisimman helpoksi ja varmistamme, että saat laadukkaat lahjat, sovitussa aikataulussa. Me pidämme langat käsissä, jotta sinun ei tarvitse.  

Esimerkkejä yrityslahjoista joita olemme toteuttaneet:

  • Työhyvinvointiin liittyvät teemaboksit koulutuksen tueksi
  • Kiitoslahjat koko tiimille
  • Joululahjat henkilökunnalle
  • Kesälahjat
  • Tsemppi- ja tervetuloa taloon boksit
  • Vauvapaketit

Yrityslahjojen tilaaminen

Ota yhteyttä sähköpostitse saadaksesi lisätietoja ja tarjouksen. Toimitamme lahjoja kaikkialle Suomessa. Yrityslahjojen toimitusaika riippuu lahjojen määrästä sekä sesongista ja halutuista tuotteista (normaali toimitusaika tarjouspyynnöstä on noin 2-4 viikkoa). Nettisivuiltamme löydät vain murto-osan lahjavalikoimastamme. Kattavan verkostomme kautta meillä on mahdollisuus saada monenlaisia tuotteita pakettiin, ole siis rohkeasti yhteydessä niin suunnitellaan juuri teidän näköiset yrityslahjat! 

Tarvitsetko vain yksittäisen yrityslahjan?

Mikäli tarvitset vain muutaman lahjan voit tilata ne kätevästi alta!👇🏻 Yksittäisen yrityslahjan toimitusaika on 1-4 arkipäivää. 

(Kotiinkuljetus/toimitus toimistolle 1-2 arkipäivää, toimitus noutopisteeseen 2-4 arkipäivää.)

Kesälahjat työntekijöille

Kesälahjat tilataan nyt!

Nyt on juuri oikea aika tilata kesälahjat henkilökunnalle! Muista työntekijöitä laadukkaalla lahjalla. Sopisiko teidän henkilökunnalle esimerkiksi kesäinen saunapaketti tai kesäkokille räätälöity lahja? Ota yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen.

Saat tarjouksen muutaman päivän kuluessa, eikä se sido vielä mihinkään.

Pyydä tarjous
Lahja työntekijälle

Tilaa yksittäinen lahja

Mikäli tarvitset yksittäisen lahjan, kuten esimerkiksi kiitoslahjan, merkkipäivälahjan tai vauvalahjan, voit tilata lahjan kätevästi suoraan suunnittelupalvelustamme! Tilaa lahja toimistolle tai lähetä suoraan työntekijälle tervehdyksesi kera.

Vinkki: suklaa ja kahvi on varma yhdistelmä, joka toimii lähes joka tilanteessa. 

Tilaa lahjaboksi