Yrityslahjat

Etsitkö kevät- tai kesälahjoja tiimillesi? Kenties olet järjestämässä koulutusta tai tapahtumaa ja haluaisit tilaisuuden tueksi laadukkaat ja tyylikkäät, yrityksenne näköiset lahjaboksit?

Lahjapalvelumme kautta saat persoonalliset yrityslahjat sidosryhmille. Me toteutamme palvelun avaimet käteen -periaatteella. 

Ota yhteyttä niin olet askeleen lähempänä täydellisiä yrityslahjoja!

Meiltä saat esimerkiksi:

  • Asiakaslahjat
  • Kiitoslahjat
  • Lahjat etätyöskentelyn, etätyöpajojen ja koulutusten tueksi
  • Merkkipäivälahjat
  • Herkkulahjat
  • Tsemppipaketit ja
  • Kesälahjat

Oli lahjatarpeesi sitten pieni tai suuri, me autamme sinua. Suunnittelemme lahjaboksit toiveidesi perusteella. Hankimme tuotteet, paketoimme ne tyylikkäästi lahjalaatikkoon ja lisäämme mukaan kortin logollanne ja haluamallanne viestillä. Toimitamme lahjaboksit suoraan lahjansaajille tai kootusti toimistolle. Toimitamme kaikkialle Suomessa.

 

  ☑️ Helppoa ja yksinkertaista       📦 Nopea palvelu      🌟 Tyytyväiset vastaanottajat

 

Ota yhteyttä joko sähköpostitse tai pyydä tarjous ohessa olevan lomakkeen kautta. Mikäli tarvitset vain muutaman lahjan voit tilata ne myös kätevästi alta! Lahjan toimitusaika on tällöin 1-4 arkipäivää. ⬇️ 

Yrityslahja postitse

Tilaa lahja

Mikäli tarvitset yksittäisen lahjan, kuten esimerkiksi kiitoslahjan, merkkipäivälahjan tai vauvalahjan, voit tilata lahjan kätevästi suoraan suunnittelupalvelustamme! Tilaa lahja toimistolle tai lähetä suoraan työntekijälle tervehdyksesi kera.

Vinkki: suklaa ja kahvi on varma yhdistelmä, joka toimii lähes joka tilanteessa. 

Tilaa lahjaboksi
Yrityslahja_Liikelahja_Lahjapalvelu

Kaipaatko inspiraatiota yrityslahjoihin?

Tutustu meidän kokoamiin valmiisiin yrityslahjoihin.

Löydät valmiiden lahjojen kokoelmastamme muun muassa vauvalahjat, lahjat etätyön tueksi sekä kiitoslahjat. Valitse valmiista bokseista sopiva tai käytä ideoinnin tukena.

Katso valmiit lahjaboksit