Tarinamme

Giftiko on vuonna 2021 perustettu helsinkiläinen lahjapalvelu, jonka tavoitteena on tehdä lahjan antamisesta helppoa ja hauskaa. 

Lahjojen antaminen ja ystävien sekä perheen muistaminen on ollut meille aina tärkeää, mutta korona-aika sai meidät havahtumaan siihen, että Suomesta ei löydy verkossa toimivia matalan kynnyksen lahjapalveluja. Päätimme kehitellä palvelun josta olisi helppoa ja vaivatonta hankkia tyylikkäät ja modernit sekä ennen kaikkea laadukkaat lahjat sekä muistamiset paikasta ja ajasta riippumatta.

Valikoimastamme löydät meidän suunnittelemat valmiit lahjaboksit sekä suunnittele lahjaboksi -palvelumme, jossa voit koota lahjaboksin alusta alkaen itse. Me pakkaamme tuotteet huolellisesti lahjalaatikkoon, varmistamme, että esillepano on täydellinen ja lähetämme lahjaboksin tervehdyksesi kera suoraan lahjansaajalle.
 
Helppoa ja hauskaa, niin kuin lahjan antamisen ja läheisen muistamisen kuuluisikin olla!

Voit seurata matkaamme Instagramissa ja Facebookissa @giftikofinland - Tervetuloa mukaan!
 
Mikäli sinulla on kysymyksiä palveluumme liittyen ole matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin. Jos etsit lahjoja isommalle porukalle, esimerkiksi yritykselle tai yhdistykselle, löydät lisätietoa sekä yhteydenottolomakkeen yrityslahjat-sivultamme


Yrityslahja postitse

Suunnittele oma lahjaboksi

Valitse lahjalaatikko, tuotteet ja kortti. Kirjoitamme tervehdyksesi korttiin käsin ja lähetämme lahjan puolestasi suoraan lahjansaajalle. Ihanan helppoa!

Kokoa lahjaboksi!
Yrityslahja_Liikelahja_Lahjapalvelu

Tilaa valmis lahjaboksi

Tutustu meidän kokoamiin valmiisiin lahjabokseihin.

Tilaa valmis boksi!