Lähetämme lahjaboksit 2 arkipäivän kuluessa tilauksesta 🎁 Huom. lähetämme isänpäivälahjan halutessasi vasta viikolla 44, voit valita tämän tilausvaiheessa 🎁 Toimitus alk. 5,90e

Tarinamme

Giftiko on vuonna 2021 perustettu helsinkiläinen yritys, jonka tavoitteena on tehdä lahjan antamisesta helppoa ja hauskaa. 

Lahjojen antaminen ja ystävien sekä perheen muistaminen on ollut meille aina tärkeää, mutta koronavuosi sai meidät havahtumaan siihen, että Suomesta ei juurikaan löydy verkossa toimivia matalan kynnyksen lahjapalveluja. Päätimme kehitellä palvelun, jota käyttäisimme itse mielellämme ja josta olisi helppoa ja vaivatonta hankkia persoonalliset ja kauniit lahjat sekä muistamiset paikasta ja ajasta riippumatta.

Tavoitteenamme on, että saat koottua valikoimastamme lahjat kaikkiin tilaisuuksiin ja muistamisiin. Löydät valikoimastamme muun muassa äitienpäivälahjat, isänpäivälahjat, vauvalahjat, syntymäpäivälahjat, tuparilahjat sekä joululahjat.

Valikoimastamme löydät meidän suunnittelemat valmiit lahjaboksit sekä suunnittele lahjaboksi -palvelumme, jossa voit koota lahjaboksin alusta alkaen itse. Me pakkaamme tuotteet huolellisesti lahjalaatikkoon, varmistamme, että esillepano on täydellinen ja lähetämme lahjaboksin tervehdyksesi kera suoraan lahjansaajalle.
 
Helppoa ja hauskaa, niin kuin lahjan antamisen kuuluisikin olla!

Voit seurata matkaamme Instagramissa ja Facebookissa @giftikofinland - Tervetuloa mukaan!
 
Ps. Mikäli sinulla on kysymyksiä palveluumme liittyen ole matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin. Jos etsit lahjoja isommalle porukalle, esimerkiksi yritykselle, löydät lisätietoa sekä yhteydenottolomakkeen yrityslahjat-sivultamme. Autamme mielellämme suunnittelemaan sopivat lahjat henkilöstölle, asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille. 🤍