TarinammeGiftiko on vuonna 2021 perustettu, yhden naisen pyörittämä, helsinkiläinen lahjapalvelu, jonka tavoitteena on tehdä lahjan ostamisesta helppoa ja hauskaa. 

Lahjojen antaminen ja ystävien sekä perheen muistaminen on ollut minulle aina tärkeää, mutta korona-aikana havahduin siihen, ettei Suomesta löydy helppokäyttöisiä verkossa toimivia lahjapalveluja. Samoihin aikoihin yritin myös löytää laadukkaita ja ajan hermolla olevia yrityslahjoja silloisessa työpaikassani, mikä osoittautui luultua hankalammaksi tehtäväksi. Päätin kehitellä palvelun, joka palvelisi sekä yksityishenkilöitä, että yrityspäättäjiä. Palvelun josta olisi helppoa ja vaivatonta hankkia tyylikkäät ja modernit sekä ennen kaikkea laadukkaat lahjat aina tarvittaessa, paikasta ja ajasta riippumatta.

Giftikon valikoimasta löydät sekä valmiit lahjapakkaukset että suunnittele lahjaboksi -palvelun, jossa voit koota lahjaboksin alusta alkaen itse. Me pakkaamme tuotteet huolellisesti lahjalaatikkoon, varmistamme, että esillepano on täydellinen ja lähetämme lahjaboksin tervehdyksesi kera suoraan lahjansaajalle. Kaikki lahjaboksit pakataan varastollamme Helsingissä.
 
Helppoa ja hauskaa, niin kuin lahjan antamisen ja läheisen muistamisen kuuluisikin olla!

Ota meidät seurantaan Instagramissa ja Facebookissa @giftikofinland - Tervetuloa mukaan!
 
Mikäli sinulla on kysymyksiä palveluumme liittyen ole matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin. Autamme mielellämme lahjan valinnassa sekä ideoinnissa. Jos etsit lahjoja isommalle porukalle, esimerkiksi yritykselle tai yhdistykselle, löydät lisätietoa yrityslahjat-sivultamme. Autamme mielellämme suunnittelemaan juuri yrityksenne näköiset lahjat sidosryhmille.