Lähetämme lahjaboksit 2 arkipäivän kuluessa tilauksesta 🎁 Huom. lähetämme isänpäivälahjan halutessasi vasta viikolla 44, voit valita tämän tilausvaiheessa 🎁 Toimitus alk. 5,90e

FAQ

Isänpäivä

Voit tilata isänpäivälahjan jo nyt ennakkoon ja valita tilausvaiheessa toimituksen viikolle 44/45. Lisäämme tällöin lahjapaketin ulkopuolelle myös tarran jossa kehotetaan avaamaan lahja vasta isänpäivänä. 

 

Toimitus

Mihin kaikkialle lahjaboksin voi lähettää? 

Lahjaboksin voi lähettää kaikkialle Suomeen Ahvenanmaata lukuunottamatta. 

Voinko valita lahjan toimitusajan?

Voit lisätä "avaa myöhemmin" -tarran maksutta pakettiisi, jotta lahjan vastaanottaja osaa avata lahjan oikeana päivänä. Kerro meille juhlan syy tai päivämäärä, niin lisäämme tiedon pakettiin. 

Kauan lahjaboksin toimitus kestää?

Lähetämme boksit tavallisesti 2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Poikkeuksista tiedotamme verkkokaupan etusivulla. Postin normaali toimitusaika on 1-3 päivää, joten lahjaboksi on perillä 2-5 arkipäivässä. 

Sisältyykö toimitus hintaan?

Toimitus postin pakettiautomaatille on 5,90€ ja se lisätään lahjaboksin hintaan maksuvaiheessa. Voit halutessasi valita myös toimituksen kotiovelle.

Voinko lähettää boksin ulkomailta?

Ehdottomasti! Jos olet matkalla tai asut ulkomailla voit muistaa ystäviä ja läheisiä Suomessa lähettämällä heille lahjaboksin suoraan kotiovelle. 

 

Tilaus

Voinko lähettää useampia lahjabokseja yhdellä kertaa?

Mikäli haluat tilata useamman lahjaboksin samaan osoitteeseen, se onnistuu ehdottomasti. Lisää haluamasi määrä lahjabokseja ostoskoriin ja siirry maksamaan. Jos haluat tilata lahjabokseja eri vastaanottajille tulee tilaukset tehdä yksi kerrallaan.

Haluaisin tilata useamman samanlaisen boksin tilaisuutta/tapahtumaa varten, miten toimin? 

Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Räätälöimme mielellämme juuri teille sopivan boksin. 

Boksi tulee lahjaksi, eihän lahjan vastaanottaja saa kuittia tms. paketin yhteydessä? 

Lähetämme boksit aina ilman kuittia/lähetyslistaa, sillä lähes poikkeuksetta kyseessä on lahjaksi menevä boksi. Lahjan tilaajana sinä saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka toimii kuittina tilauksestasi

 

Lahjaboksi

Mitä lahjaboksiin sisältyy? 

Lahjaboksiin sisältyy valitsemasi lahjalaatikko, luonnonvalkoinen pakkausrouhe, silkkipaperi, silkkinauha, valitsemasi tuotteet sekä kortti. 

Miten lahjaboksi lähetetään?

Lahjaboksi lähetetään kartonkilaatikossa, jotta se ei vaurioidu kuljetuksen aikana. 

Sisältyykö lahjaboksiin kortti? 

Kortti sisältyy aina lahjaboksin hintaan. Kirjoitamme tervehdyksesi korttiin käsin. Halutessasi voimme jättää myös kortin tyhjäksi, jolloin jätämme sen lahjaboksin ulkopuolelle ja voit itse kirjoittaa sen ennen lahjan antamista.

Näkyykö nimeni lahjaboksin lähettäjänä? 

Emme lähetä erikseen tietojasi lahjansaajalle, joten muista laittaa nimesi tervehdykseen, jotta lahjansaaja tietää keneltä lahja on.

 

Muita kysymyksiä? Ole meihin yhteydessä info@giftiko.fi