Näin lahjapalvelu toimii - Lähetä lahja netistä

Etsitkö laadukasta ja näyttävää lahjaa, mutta et ehdi pyöriä kauppakeskuksissa etsimässä juuri sitä oikeaa tuotetta läheisellesi? Mikäli vastasit kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan! Me olemme koonneet parhaat tuotteet yhteen paikkaan. Palvelumme kautta lahjan ostaminen onnistuu käden käänteessä. Me pakkaamme valitsemasi tuotteet huolellisesti ja lähetämme lahjan joko sinulle tai suoraan lahjansaajalle. Helppoa ja nopeaa, laadusta tinkimättä!

Löydät valikoimastamme paljon laadukkaita lahjatuotteita eri tilanteisiin. Etsit sitten lahjaa työkaverillesi, äidillesi, parhaalle ystävällesi tai kaukana asuvalle sukulaiselle, löydät sen meiltä. Valikoimastamme löydä sekä meidän kokoamat lahjapakkaukset, että suunnittelupalvelun, jossa voit koota lahjan itse laajasta tuotevalikoimastamme. 

  • Valitse lahja

    Valitse joko meidän kokoama valmis lahjapakkaus tai kokoa omasi suunnittelupalvelussamme kolmen helpon stepin avulla! Valittuasi lahjan ja kortin pääset lähettämään lahjan suoraan lahjansaajalle.

  • Me hoidamme loput!

    Me pakkaamme valitsemasi tuotteet huolellisesti lahjalaatikkoon, kirjoitamme tervehdyksesi korttiin käsin ja lähetämme lahjan eteenpäin.

  • Sinä saat kiitokset!

    Saat sähköpostitse koodin, jolla voit seurata lahjan kulkua. Lahja saapuu lahjansaajalle 1-4 arkipäivän kuluessa ja olemme varmoja että lahjansaaja ihastuu siihen!

1 / 3

Tutustu lahjapakkauksiin ja lähetä lahja

1 / 12
Lahja naiselle - giftiko

...tai kokoa lahjapakkaus itse

Löydät suunnittelupalvelustamme laajan valikoiman tuotteita moneen eri tilanteeseen.

Valitse lahjalaatikko, tuotteet ja kortti.

Helppoa ja nopeaa!

Tutustu valikoimaan ja lähetä lahja