Lahja opettajalle

Lahja opettajalle

Lahjan antaminen opettajalle lukuvuoden päätteeksi on kaunis tapa kiittää kuluneesta lukuvuodesta sekä toivottaa hyvää, rentouttavaa ja ennenkaikkea ansaittua lomaa. 

Mitä ostaa opettajalle lahjaksi? 

Suklaa ja kahvi toimii aina ja lähes kaikille! Ilahduta opettajaa näyttävällä lahjapaketilla joka kätkee sisäänsä laadukasta pienpaahtimokahvia ja suklaata. Nykykpäivänä erikoisruokavalioiden ollessa yleisiä, vegaaninen suklaa on varma valinta ja sopii useimmalle. Suklaan ja kahvin kylkeen voit lisätä vielä jotain pientä kuten esimerkiksi jalkakylvyn tai kasvonaamion jos haluat antaa hieman arvokkaamman lahjan. Kannustamme valitsemaan lahjan joka kuluu käytössä, sillä kokemuksemme mukaan opettajille on usein jo kertynyt iso liuta erilaisia mukeja ja purnukoita, joten kuluva lahja on varma valinta eikä turhaan kasvata tavaravuorta kotona.

Kun haluat antaa lahjan usealle opettajalle

Jos haluat muistaa useampaa opettajaa samassa koulussa, kiva ajatus on ostaa yksi yhteinen isompi lahja johon voi kerätä useampaa kahvia, teetä ja monenlaista herkkua. Lahjan voi jakaa kätevästi opettajainhuoneessa kaikkien opettajien kesken.

Muista myös kortti!

Tilaa lahja hyvissä ajoin ennen lukuvuoden päätösjuhlaa ja muista valita myös mieleinen kortti mukaan. Kortti sisältyy aina lahjan hintaan. Halutessasi voit jättää kortin tyhjäksi tilausvaiheessa ja antaa lapsen raapustaa itse kiitoksensa korttiin. Lapsen terveiset tai/ja piirrustus kortissa on ihana persoonallinen lisäys näyttävään lahjaan! Olemme varmoja, että ope ihastuu lahjaansa.

Löydät sivuiltamme sekä valmiita lahjapakkauksia tai voit koota oman lahjan suunnittelupalvelussamme

Takaisin blogiin

Valmiit lahjaboksit

1 / 4