Lahja isälle, isänpäivälahja

Lahja isälle

Meidän mielestämme paras lahja on sellainen, joka on lahjansaajan näköinen. Lahjaa kannattaakin lähteä pohtimaan esimerkiksi isän harrastusten, lempipuuhien, luonteenpiirteiden tai makumieltymysten kautta.

Lahjaidea isälle

Alta löydät kuusi lahjaideaamme. Löydät ideat niin himosaunojalle ja kuin retkeilijällekin. Toivottavasti löydät niistä sopivan lahjan juuri sinun isällesi. 

1. Aamu-unelias isä

Onko isä aamu-unelias? Aamu-uneliaalle isälle sopii täydellisesti kahvilahja koska kenenpä aamu ei lähtisi käyntiin laadukkaalla pienpaahtimokahvilla?

2. Iltavirkku isä

Iltavirkulle isälle voi puolestaan ostaa teetä ja villasukat, jotka ehkäpä avittavat virittäytymään unille hieman aikaisemmin. 

3. Himosaunoja

Moni suomalainen isä pitää saunomisesta. Siksi saunalahja voikin olla täydellinen valinta. Tässä muutamia saunalahjaideoita:

  • Saunatyyny tai laudeliina: Mukava saunatyyny ja laudeliina mahdollistavat mukavan lepohetken saunassa.

  • Saippua ja löylytuoksut: Laadukkaat saippuat ja löylytuoksut tekevät saunasta entistäkin miellyttävämmän paikan.

4. Retkeilijä

Jos isäsi on retkeilyn ystävä, hänelle sopiva lahja voi innostaa häntä uusiin seikkailuihin. Tässä muutamia ideoita:

  • Retkiruokakirja: Eväät tekevät retken. Retkiruokakirjasta löytyy uusia reseptejä ja ideoita. 

  • Retkeilyvarusteita: Kuten makuupussi, retkikeitin, retkivalaistus tai ruoanlaitto välineitä. Näitä lahjoja arvostaa jokainen retkeilijä.

5. Kotikokki

Jos isäsi rakastaa kokkaamista, voit harkita ruoanlaittoon liittyvää lahjapakkausta. Tässä muutamia ideoita:

  • Kokkikirja: Keittokirja kannustaa kokeilemaan uusia reseptejä ja parhaassa tapauksessa sinäki pääset nauttimaan tuotoksista.

  • Herkkupaketti: Yhdistele pakettiin herkkuja ja ruoanlaittoon tarvittavia tuotteita kuten esimerkiksi tryffelisuolaa, gourmet pippuria ja hunajaa.
  • Muuta pientä keittiöön: Leikkuulauta, käsipyyhe, käsisaippua tai salaattiottimet 

6. Perinteistä pitävä isä

Perinteistä pitävä isä ilahtuu villasukista ja kovehtirasiasta. Tämä tuttu ja turvallinen lahja on lahjojen kestosuosikki ja saa varmasti hymyn huulille. 

Osta valmis lahja isälle tai kokoa omasi

Olemme koonneet erilaisia ihania lahjoja isille valmiiden lahjapakkausten kokoelmaamme, Lisäksi löydät paljon muita sopivia tuotteita suunnittele lahjaboksi -palvelustamme jos haluat koota isälle lahjan alusta alkaen itse.

Palvelussamme saat lähetettyä lahjan suoraan isän kotiovelle tai lähimmälle postin pakettiautomaatille. Isää on siis helppo muistaa vaikka asuisi itse eri kaupungissa tai jopa eri maassa. 

Helppoa ja hauskaa, niin kuin lahjan antamisen kuuluisikin olla!

Takaisin blogiin

Valmiit lahjaboksit

1 / 4