Isänpävälahjat, valmiita lahjoja ja vinkkejä

Isänpäivälahja

Haluatko muistaa isää, vaaria, pappaa tai jotakin muuta isähahmoa isänpäivälahjalla? Alta löydät ideoita täydelliseen isänpäivälahjaan! 

Neljä erilaista isänpäivälahjaa

1. Herkkulahja
Herkkulahja on täydellinen lahja lähes kaikille, sillä kokemuksemme mukaan harva isä kieltäytyy herkuttelusta. Herkkulahjaa voit sisällyttää esimerkiksi laadukasta pienpaahtimokahvia tai teetä, suklaata muutamassa eri maussa ja shampanjalta maistuvia viinikumikarkkeja. 

2. Saunalahja
Pitääkö isä saunomisesta? Saunalahja sopii erinomaisesti isälle, joka viihtyy löylyissä hetken jos toisenkin. Lisää lahjapakettiin löylytuoksuja, laudeliina, shampoopala ja pesuaine. Tämä lahja ei taatusti jää kaapin perälle pölyttymään! 

3. Lahja kahvin kittaajalle
Onko isäsi kahvin suurkuluttaja? Anna lahjaksi kahvia eri muodoissa. Lyödät valikoimastamme laadukasta kotimaista pienpaahtimokahvia, kahvisuklaata ja kahvilta tuoksuvan kynttilän. 

4. Hemmottelulahja
Kokoa lahjaksi erilaisia hemmottelutuotteita. Sellaisia joista uskot isän pitävän, mutta joita hän ei välttämättä tulisi itse ostaneeksi itselleen. Lahjapakettiin voit koota esimeriksi ihonhoitotuotteita ja laadukkaan kaulahuivin.

Valitse valmiista pakkauksista parhaiten juuri omalle isälle, vaarille, papalle tai muulle isähahmolle sopiva isänpäivälahja tai käytä inspiraationa ja kokoa oma lahjapakkaus alusta alkaen suunnittelupalvelussamme. Saat lähetettyä paketin suoraan isälle tai voit tilata lahjapaketin itsellesi ja antaa sen isälle isänpäivänä. 

 

Takaisin blogiin

Valmiit lahjaboksit

1 / 4