Herkkukori lahjaksi

Herkkukori kotiovelle

Herkkukori on perinteinen ja suosittu lahja, eikä ihmekään sillä kukapa ei herkuista pitäisi. Uskomme, että herkkukorin salaisuus on sen monipuolisuus, sinne voi kerätä vähän kaikenlaista pientä ja maistuvaa! 

Mikä tekee herkkukorista, niin suositun?

  1. Monipuolisuus: Herkkukorin sisältöä on helppo räätälöidä saajan mieltymysten mukaan. Voit valita koriin tuotteita, jotka sopivat lahjan saajan makuun, oli mieltymyksenä sitten suolainen, makea, terveellinen tai gourmet.

  2. Muuntautumiskyky: Herkkukori sopii monenlaisiin tilanteisiin ja ihmisille. Se on hyvä valinta syntymäpäivälahjaksi, kiitoslahjaksi, äitienpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, jouluksi, ja moniin muihin juhliin ja tilaisuuksiin.

  3. Yllätyksellisyys: Herkkukori tilataan usein suoraan lahjansaajalle, mikä tekee siitä yllättävän ja odottamattoman lahjan. Herkkukoriin kätkeytyy lisäksi paljon erilaisia (usein itselle tuntemattomia) tuotteita ja siitä riittää iloa pitkään.

  4. Visuaalisuus Herkkukorit voivat olla visuaalisesti upeita. Ne voidaan somistaa kauniiksi paketiksi, mikä tekee lahjasta erityisen spesiaalin ja mieleenpainuvan. 

Monipuolinen herkkukori 

Herkkukori on siitä kätevä, että sen voi antaa hyvin lahjaksi myös isommalle porukalle, esimerkiksi perheelle tai pariskunnalle. Kerää lahjaan vain runsaasti erilaisia herkkutuotteita jotta jokaiselle löytyy jotakin. Muista myös ottaa huomioon mahdolliset erikoisruokavaliot, noudattaako lahjansaaja esimerkiksi vegaanista ruokavaliota? Mikäli kyllä, Goodion suklaat ovat valintasi, ne ovat herkullisia, kauniisti pakattuja ja vegaaneille sopivia! 

Mitä kaikkea voit sisällyttää herkkukoriin?

  1. Herkut ja snacksit: Valitse saajan suosikkituotteita, kuten laadukkaita suklaakonvehteja, pähkinöitä, tai gourmet-keksejä.

  2. Juomat: Voit lisätä herkkukoriin pullon viiniä, samppanjaa, erikoiskahvia tai teetä, riippuen saajan mieltymyksistä.

  3. Hilloja, marmeladeja ja hunajaa: Laadukkaat hillot, marmeladit ja hunajat ovat täydellisiä lisäyksiä herkkukoriin. 

  4. Kahvitarvikkeita: Jos saaja on kahvin ystävä, lisää mukaan laadukasta kahvia, kahvipapuja ja kahvimukeja.

  5. Jotain muutakin kuin herkkuja: Harkitse koriin esimerkiksi keittiövälineitä, keittiöliinan, käsisaippuan tai reseptikirja, jotka tekevät herkutteluhetkestä entistäkin vaivattomamman.

Tärkeintä on miettiä saajan mieltymyksiä valitessasi herkkuja herkkukoriin. Huolellisesti valitut herkut tekevät lahjasta unohtumattoman.

Herkkukorin uusi ilme

Me olemme halunneet antaa herkkukorille pienen kasvojen kohotuksen ja siksi olemmekin uudistaneet herkkukorin pakkaamalla sen tyylikkääseen lahjalaatikkoon - pieni tvisti rakastetulle lahjalle!

Erityisen tykästyneitä olemme herkkukoriin lahjalaatikon muodossa, sillä siitä ei jää turhaa tavaraa nurkkiin pyörimään. Herkut menevät mahaan ja lahjalaatikon voi uusiokäyttää lahjapaketin muodossa. Kätevä lahja myös turhaa tavaraa karttavalle!

Herkkukori kotiovelle

Lahjapalvelumme kautta saat tilattua kotimaisen herkkukorin suoraan lahjansaajan kotiovelle. Palvelu tekee lahjan antamisesta vaivatonta. Voit tilata lahjan verkossa ja valita toimitusosoitteen sekä lisätä halaumasi kortin ja tervehdyksen. Me ähetämme herkkukorin puolestasi suoraan lahjansaajalle.

 

 Herkkukori kotiinkuljetuksella

Takaisin blogiin

Valmiit lahjaboksit

1 / 4