Herkkukori lahjaksi

Herkkukori

Herkkukori on perinteinen lahja, eikä ihmekään sillä kukapa ei herkuista pitäisi. Uskomme, että herkkukorin salaisuus on sen monipuolisuus sinne voi kerätä vähän kaikenlaista pientä ja maistuvaa!

Herkkukorin uusi ilme

Me olemme halunneet antaa herkkukorille pienen kasvojen kohotuksen ja siksi olemmekin uudistaneet herkkukorin pakkaamalla sen tyylikkääseen lahjalaatikkoon - pieni tvisti rakastetulle lahjalle!

Erityisen tykästyneitä olemme herkkukoriin lahjalaatikon muodossa, sillä siitä ei jää turhaa tavaraa nurkkiin pyörimään. Herkut menevät mahaan ja lahjalaatikon voi uusiokäyttää lahjapaketin muodossa. Kätevä lahja myös turhaa tavaraa karttavalle! 

Monipuolinen herkkukori 

Herkkukori on siitä kätevä, että sen voi antaa hyvin lahjaksi myös isommalle porukalle, esimerkiksi perheelle tai pariskunnalle. Kerää lahjaan vain runsaasti erilaisia herkkutuotteita jotta jokaiselle löytyy jotakin. Valitse mukaan ainakin muutamaa erilaista suklaata, kahvia ja teetä. Muista myös ottaa huomioon mahdolliset erikoisruokavaliot, noudattaako lahjansaaja esimerkiksi vegaanista ruokavaliota? Mikäli kyllä, Goodion suklaat ovat valintasi, ne ovat herkkullisia, kauniisti pakattuja ja vegaaneille sopivia! 

Herkkukori sopii jokaiselle

Herkkukori on näyttävä ja maistuva lahja, mieleinen siis ihan jokaiselle! Herkkukoriin voit myös nimestään huolimatta pakata herkkujen lisäksi jotain säilyvää kuten esimerkiksi keittiöliinan, käsisaippuan tai reseptikirjan, mikäli tiedät vastaanottajan sellaista kaipaavan. 

 

 Herkkukori kotiinkuljetuksella

Takaisin blogiin
1 / 4