Häälahjaideoita

Häälahjaideoita

Häälahjaideat hukassa?

Häät tulossa ja pää lyö tyhjyyttä häälahjaideoiden suhteen? Nykypäivänä monet parit toivovat häälahjaksi rahaa. Lahjatoiveen takana on usein ajatus siitä, että rahalla kustannetaan hääjuhlat tai tuleva häämatka. Rahalahja onkin erinomainen lahja jos pari sitä toivoo ja se tuntuu sopivalta lahjanantajasta. Olemme kuitenkin usein törmänneet tilanteeseen, jossa rahalahja tuntuu lahjanantajasta tunteettomalta tai muuten epäsopivalta häälahjalta ja sen seurauksena lahjanantaja tuskailee sopivan häälahjan löytymisen kanssa.

Häälahjan ostaminen onkin erityisen vaikeaa silloin jos kyseessä ei ole vasta tavannut pari joka on avioitumassa. Tällöin tarpeelliset tavarahankinnat on usein jo tehty ja uusille astioille tai liinavaatteille ei ole tarvetta. Mitä häälahjaideoita voisi keksiä siis silloin jos rahaa ei halua antaa, mutta pariskunnalle on kertynyt tavaraa jo liikaakin? 

Häälahjaideoita

Päädyimme siihen, että tyylikäs ja laadukas häälahjaboksi sopii useimmille hääpareille.

Suosittelemme kokoamaan häälahjaboksin pääasiassa kuluvaa tavaraa. Tällaisia tuotteita ovat muun muassa herkut ja hemmottelutuotteet, jotka tulevat tarpeeseen eivätkä jää nurkkiin pyörimään.  

Alta löydät meidän häälahjaideat. Valitse pariskunnalle parhaiten sopiva teemalahja tai yhdistele tuotteita mielesi mukaan.

1. Hemmottelulahja

Kokoa hemmottelulahjaan pariskunnan molemmille osapuolille sopivia hemmottelutuotteita. Kasvonaamiot, jalkakylvyt, unimaskit, suklaata ja kynttilä. Hemmottelulahja on kiva yllätys ottaa esimerkiksi häämatkalle mukaan. 

2. Herkkulahja

Kokoa lahjapakettiin laadukkaita herkkuja. Suklaakonvehteja, kahvia, teetä ja shampanjakarkkeja. Nämä menevät varmasti kaupaksi. Löydät valikoimastamme myös vegaaniset herkkutuotteet.

3. Kivaa kotiin

Kokkikirja, suklaakonvehteja ja käsipyyhe. Pientä kivaa kotiin, joka ilahduttaa kun hääkuplasta on laskeuduttu arkeen.

4. Kokemuksia

Asuuko hääpari pääkapunkiseudulla? Lisää pakettiin valokuvauslahjakortti. Lahjakortilla pari pääsee ikuistamaan esimerkiksi ensimmäisen hääpäivän ja lahjasta säilyy kaunis muisto pitkälle tulevaisuuteen. Tutustu Happily Ever After - häälahjaamme joka sisältää valokuvauslahjakortin.

Suunnittelupalvelussamme pääset kokoamaan juuri hääparin näköisen lahjan. Tilaa häälahja itsellesi ja vie mukanasi juhliin. Tyylikäs häälahjaboksi erottuu varmasti edukseen lahjapöydässä. Löydät sivuiltamme myös meidän valmiiksi kokoamamme häälahjat. Mikäli et pääset juhlimaan paikan päälle, mutta haluat silti muistaa paria lahjalla, lähetämme lahjan puolestasi hääparille tervehdyksesi kera. 

Häälahjaidea 

 

 
Takaisin blogiin
1 / 4