Tietosuojaseloste

Tämän tietosuojaselosteen tarkoitus on antaa tietosuoja-asetuksen edellyttämät tiedot henkilötietojesi käsittelystä. Lisäksi tahdomme vakuuttaa sinut siitä, että otamme henkilötietojesi suojaamisen vakavasti, ja käytämme tietojasi vain laillisiin tarkoituksiin. Tällä sivustolla oleva tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 21.1.2022.

Rekisterinpitäjä

Giftiko
Y-tunnus 3194818-7
Koroistentie 3, 00280 Helsinki

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

info@giftiko.fi

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on Giftikon oikeutettu etu, joka perustuu asiakassuhteeseen tai muuhun relevanttiin yhteyteen, Giftikon ja verkkosivuston käyttäjän välisen sopimuksen toimeenpanoon ja joissain tapauksissa antamaasi lupaan.

Keräämämme henkilötiedot

Vieraillessasi sivustollamme, keräämme automaattisesti tietoja laitteestasi. Näitä tietoja ovat käyttämäsi selain, IP-osoite, aikavyöhyke ja tietoja joistakin laitteellesi asennetuista evästeistä. Selatessasi sivustoamme keräämme tietoa avaamistasi yksittäisistä sivuista sekä tuotteista, joita tarkastelet. Keräämme myös tietoa, minkä verkkosivuston kautta olet tullut sivustollemme ja tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme.

Tehdessäsi tilauksen tai täyttäessäsi sivustomme tilauslomaketta keräämme seuraavat tiedot: tillajan nimi, asiakkaan nimi, laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja maksutiedot. Lisäksi keräämme sähköpostitse tai muuten meille lähettämäsi tiedot.

Henkilötietojen käyttö

Päätarkoitus henkilötietojesi keräämiselle on tekemäsi tilauksen käsittely. Tähän liittyy maksutietojesi käsittely, tuotteen toimittaminen ja tilausvahvistuksen lähettäminen.

Käytämme henkilötietojasi myös, jotta voimme olla sinuun yhteydessä tilaukseesi liittyen. Jos olet hyväksynyt markkinointiviestien lähettämisen, käytämme sähköpostiosoitettasi uutiskirjeiden lähettämiseen. Uutiskirjeissä kerromme esimerkiksi uutuuksista ja tarjouksista.

Automaattisesti kerättyjä tietoja käytämme parantamaan ja optimoimaan sivustoamme palvelemaan tarpeitasi yhä paremmin.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Luovutamme kolmansille osapuolille henkilötietojasi pystyäksemme käyttämään niitä yllä kuvatulla tavalla. Shopify tarjoaa verkkokauppapalvelumme. Voit lukea täältä, kuinka Shopify käsittelee henkilötietojasi: https://www.shopify.com/legal/privacy

Käytämme Googlen sähköpostipalvelua ottaessasi yhteyttä meihin tai ottaessamme yhteyttä sinuun. Googlen henkilötietojen käsittelystä voit lukea täältä: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Ostaessasi tuotteita verkkokaupastamme, henkilötietosi välitetään kuljetusyhtiölle siltä osin kuin niitä tarvitaan tuotteiden toimittamiseen.

Maksupalvelun tarjoajamme on Paytrail Oyj. Luovutamme maksutietosi toimeksiannon saaneelle luottolaitokselle maksun käsittelyä varten.

Tarvittaessa luovutamme tietoja myös viranomaisille täyttääksemme lakisääteiset velvollisuutemme.

Käyttämämme palvelut voivat siirtää niihin tallennettuja tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietojasi sisältävien järjestelmien käyttöön ovat oikeutettuja vain ne käsittelijät, joilla työnsä puolesta on oikeus ja tarve käsitellä henkilötietoja. Käsittelemme huolellisesti henkilörekisterin tietoja ja tietosi suojataan asianmukaisesti.

Tietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten kannalta tai rekisterinpitäjän lakisääteisten velvollisuuksien noudattamiseksi.

Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus saada kopio meillä olevista itseäsi koskevista henkilötiedoista, sekä tarkastaa tiedot, oikaista niitä tai pyytää tietojen poistamista. Voit myös pyytää keskeyttämään henkilötietojen käsittelyn, mikäli käsittelylle ei ole enää perustetta.

Sinulla on oikeus saada meille toimittamasi sinua koskevat henkilötiedot yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Sinulla on oikeus erityisen henkilökohtaisen tilanteen johdosta kieltää profilointisi ja muu tietojesi käsittely siltä osin kuin tietojen käsittelyn perusteena on asiakassuhteesi Giftikoon.

Jos saat meiltä markkinointiviestejä, voit perua tilauksen uutiskirjeessä olevasta linkistä tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse.

Yllä mainittujen oikeuksien toteuttamiseksi voit ottaa yhteyden meihin laittamalla viestiä osoitteeseen info@giftiko.fi.

Sinulla on lisäksi oikeus valittaa henkilötietojesi käsittelystä tai pyytää käsittelyn rajoittamista. Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle siten kuin EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa 2016/679 on säädetty.

 

Herkkulahja yrityksille

Kokoa oma lahja

Valitse lahjalaatikko, tuotteet ja kortti. Paketoimme valitsemasi tuotteet huolellisesti lahjalaatikkoon, kirjoitamme tervehdyksesi korttiin käsin ja lähetämme lahjan suoraan lahjansaajalle. Ihanan helppoa!

Tutustu valikoimaan ja kokoa lahja
Tilaa lahja netistä suoraan lahjansaajan kotiovelle

Tilaa valmis lahjapaketti

Tutustu meidän kokoamiin valmiisiin lahjoihin. Löydät valikoimastamme muun muassa tyylikkäät tuparilahjat, suloiset babyshower- ja vauvalahjat, kauniit häälahjat, makoisat herkkuboksit ja ihanat hemmottelulahjat.

Selaile valmiita lahjoja