Tapahtumat ja tilaisuudet

Etsitkö täydellistä tapaa tehdä tilaisuudestasi tai häistäsi ikimuistoisen? Me autamme mielellämme. Olemme koonneet alle suosittuja vaihtoehtoja. 

Tervetuliaislahjat 

Tervetuliaislahjat ovat erityisen suosittuja ulkomailla pidettävissä häissä (destination wedding). Tervetuliaislahja voi sisältää esimerkiksi tyylikkään matkaoppaan, joka kutsuu vieraanne seikkailuun kohdekaupungissa, yksilöidyn matkalaukkutunnisteen, jolle tulee varmasti käyttöä jatkossakin tai kohdemaassa suosittuja herkkuja, joilla vieraat pääsevät kiinni paikalliseen makumaailmaan. Anna lahjaksi jotain erityistä, joka heijastelee hääkohteesi ainutlaatuista charmia tai sitä miksi se on teille tärkeä.

Vieraslahjat

Vieraslahjat on mukava tapa kiittää tapahtumaan tai tilaisuuteen osallistuneita käyttämästään ajasta. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi nimikirjaimillanne ja päivämäärällä personoidut kynttilät tai laadukkaat suklaakonvehdit. 

Lasten puuhakassit

Onko tapahtumaanne osallistumassa lapsia? Lapsille on hyvä keksiä jotain pientä tekemistä, jotta vanhemmat pystyvät keskittymään itse juhlaan. Kassiin voi koota esimerkiksi värikynät, glittertatuointeja, tarroja tai muuta lapsille mielekästä. Kokoamme myös lasten puuhakassit tyylikkäisiin lahjakasseihin tai laatikoihin, jotta ne noudattavat tapahtuman/häiden tyyliä. Näin kassit voi asettaa esimerkiksi lapsen tuolille, pöydän äärelle odottamaan. 

Kiitoslahjat

Tapahtuman järjestelytiimiä on mukava kiittää onnistuneen tapahtuman jälkeen. Kiitoslahjaan suosittelemme esimerkiksi herkkuja tai hemmottelutuotteita, joilla pääsee rentoutumaan työrupeaman jälkeen. 

Löysitkö yllä olevista ideoista sopivan? Mahtavaa! Mikäli et, ei huolta. Me ideoimme mielellämme kanssasi, joten kerro meille ideasi, niin me yritämme parhaamme mukaan toteuttaa sen! 

Herkkulahja yrityksille

Kokoa oma lahja

Valitse lahjalaatikko, tuotteet ja kortti. Paketoimme valitsemasi tuotteet huolellisesti lahjalaatikkoon, kirjoitamme tervehdyksesi korttiin käsin ja lähetämme lahjan suoraan lahjansaajalle. Ihanan helppoa!

Tutustu valikoimaan ja kokoa lahja
Tilaa lahja netistä suoraan lahjansaajan kotiovelle

Tilaa valmis lahjapaketti

Tutustu meidän kokoamiin valmiisiin lahjoihin. Löydät valikoimastamme muun muassa tyylikkäät tuparilahjat, suloiset babyshower- ja vauvalahjat, kauniit häälahjat, makoisat herkkuboksit ja ihanat hemmottelulahjat.

Selaile valmiita lahjoja