Ystävänpäivälahja suoraan läheisen kotiovelle

Ystävänpäivälahja suoraan läheisen kotiovelle

Ystävänpäivää vietetään 14.2.2024. Joko olet miettinyt millä muistat ystäviä ja läheisiäsi?

Suunnittelupalvelussamme saat koottua ihanan, juuri ystäväsi näköisen, ystävänpäivälahjan. Olemme lisänneet palveluun paljon ihania uusia lahjatuotteita, jotka takuulla ilahduttavat läheistä ystävänpäivänä.

Alta löydät meidän tärpit ystävänpäivään

Käytä alla olevaa listaa inspiraationa lahjaa pohtiesssasi. Löydät kaikki tuotteet suunnittelupalvelustamme. 

1.  Käsirasva

Käsirasva tulee tarpeeseen lähes kaikille näillä paukkupakkasilla. Valikoimastamme löydät Uoga Uogan kosteuttavan, karpaloa sisältävän käsivoiteen. 

2. Tuoksukynttilä

Joikin mansikoilta ja shampanjalta tuoksuva, herkullisen vaaleanpunainen tuoksukynttilä kruunaa ystävänpäivälahjan. Eihän ystäväsi kuitenkaan ole tuoksuherkkä? Mikäli et ole varma, on tuoksuton kynttilä varmempi valinta. Löydät valikoimastamme muun muassa kotimaisen Luonnon Lumoa -merkin tuoksuttoman kynttilän tekstillä: Rakas ystävä. 

3. Suklaa tai muut herkut

Meidän suosikkimme on Goodion mansikkasuklaa, joka on tyylikkäästi pakattu vegaaninen herkku. Vegaanisuutensa ansiosta se sopii myös monelle lahjansaajalle. Mikäli ystäväsi ei niin välitä suklaasta on esimerkiksi shampanjalta maistuvat makeiset hyvä valinta.   

4. Kasvo-, jalka-, tai käsinaamio

Kertakäyttöiset naamiot on siitä käteviä, että ne mahdollistavat ihanan hemmotteluhetken kotona omassa rauhassa silloin kun itselle parhaiten sopii.

 

Kokoa yllä olevista tuotteista lahjapaketti, tai valitse omat suosikkituotteesi suunnittelupalvelussamme. Valikoimastamme löydät kosmetiikkatuotteita, herkkuja, kodin piensisustusta, kirjoja ja paljon muuta. 

Mikäli ystävänpäivälahjan miettiminen kuitenkin tuntuu tuottavan harmaita hiuksia, löydät valmiiden lahjojen kokoelmastamme meidän kokoamat valmiit ystävänpäivälahjat. Valitse mieluisin paketti ja kortti, lisää oma tervehdyksesi ja olet valmis! Lähetämme paketin joko sinulle tai halutessasi suoraan ystävällesi.

Takaisin blogiin

Valmiit lahjaboksit

1 / 4