Tyylikäs häälahja

Tyylikäs häälahja

Kesä on häiden aikaa ja moni miettii mikä olisi sopiva lahja hääparille. Nykypäivänä monet parit toivovat häälahjaksi rahaa. Lahjatoiveen takana on usein ajatus siitä, että rahalla kustannetaan hääjuhlat tai tuleva häämatka. Rahalahja onkin erinomainen lahja jos pari sitä toivoo ja se tuntuu sopivalta lahjanantajasta. Olemme kuitenkin usein törmänneet tilanteeseen, jossa rahalahja tuntuu lahjanantajasta tunteettomalta tai muuten epäsopivalta häälahjalta ja sen seurauksena lahjanantaja tuskailee sopivan häälahjan löytymisen kanssa.

Häälahjan ostaminen on erityisen vaikeaa silloin jos kyseessä ei ole ihan vasta tavannut pari joka on avioitumassa. Tällöin tarpeelliset tavarahankinnat on usein jo tehty ja uusille astioille tai liinavaatteille ei ole tarvetta. Mikä olisi siis sopiva häälahja jos rahaa ei halua antaa, mutta pariskunnalle on kertynyt tavaraa jo liikaakin? Päädyimme siihen, että tyylikäs ja laadukas häälahjaboksi sopii useimmille hääpareille.

Suosittelemme kokoamaan häälahjaboksin pääasiassa kuluvaa tavaraa. Tällaisia tuotteita ovat muun muassa herkut ja hemmottelutuotteet, jotka tulevat tarpeeseen eivätkä jää nurkkiin pyörimään.  

Alta löydät meidän häälahjavinkkimme. Valitse pariskunnalle parhaiten sopiva teemaboksi tai yhdistele tuotteita mielesi mukaan.

1. Hemmotteluboksi 

Kokoa hemmotteluboksiin pariskunnan molemmille osapuolille sopivia hemmottelutuotteita. Kasvonaamiot, jalkakylvyt, unimaskit, suklaata ja kynttilä. Hemmotteluboksi on kiva yllätys ottaa esimerkiksi häämatkalle mukaan. 

2. Herkkulahja

Kokoa lahjaboksiin laadukkaita herkkuja. Suklaakonvehteja, kahvia, teetä ja shampanjakarkkeja. Nämä menevät varmasti kaupaksi. Löydät valikoimastamme myös vegaaniset herkkutuotteet.

3. Kivaa kotiin

Kokkikirja, suklaakonvehteja ja käsipyyhe. Pientä kivaa kotiin, joka ilahduttaa kun arki taas jatkuu.

Suunnittelupalvelussamme pääset kokoamaan juuri hääparin näköisen lahjan. Tilaa häälahja itsellesi ja vie mukanasi juhliin. Tyylikäs häälahjaboksi erottuu varmasti edukseen lahjapöydässä. Löydät sivuiltamme myös meidän valmiiksi kokoamamme häälahjat

 

Tyylikäs häälahja Hemmotelua häälahjaksi
Takaisin blogiin
1 / 4