Parhaat joululahjavinkit

Parhaat joululahjaideat 2023

Joulu lähestyy ja ajatukset kääntyvät väistämättäkin joululahjoihin ja joulunajan muistamisiin. Joululahja pitäisi hankkia yhdelle jos toisellekin ja mieleen hiipii se tuttu stressinpoikanen siitä mitä ostaa joululahjaksi isälle, siskolle, tyttöystävälle, äidille, anopille, ystävälle jne. lista on loputon. 

Joululahjaideoita erilaisille lahjansaajille

Meistä paras tapa lähestyä asiaa on pohtia lahjansaajan persoonallisuutta, harrastuksia tai mielenkiinnon kohteita. Kannustamme miettimään mistä lahjansaaja pitää, mitä hän tekee vapaa-ajallaan tai mikä on sellainen asia mikä saa hänet innostumaan.

Mikäli lahjansaaja viihtyy esimerkiksi paljon kotona voisi joululahjaksi sopia palapeli, villasukat ja herkkuja, jotka takaavat tunnelmallisen ja onnistuneen koti-illan. Jos taas lahjansaaja on vannoutunut sisustaja hänen lahjaansa voisi koota erilaisia kodin pieniä sisustustuotteita kuten kynttilän, kauniit kynttiläsakset, käsisaippuan ja käsipyyhkeen. Jos taas kyseessä on kova saunoja on saunatuotteiden ympärille koottu joululahja varmasti mieleinen. 

Entäs sitten jos tuntuu siltä että kaikki mahdollinen on jo ostettu tai ei vain kertakaikkiaan keksi joululahjaa, joka miellyttäisi lahjansaajaa. Tällöin meidän ratkaisumme on perinteinen herkkukori uudella tvistillä eli lahjaboksiin pakattuna. Herkkuboksi on se tyylikkäämpi versio herkkukorista. Herkkulahjaan saa kätevästi koottua kuluvia tuotteita jolloin ne eivät varmastikaan jää nurkkiin pyörimään. Ja kukapa ei herkuista pitäisi? Me emme ainakaan ole vielä tavanneet sellaista henkilöä, joka ei herkkuja kelpuuttaisi!

Valmiit lahjapakkaukset auttavat kun pää lyö tyhjää

Tiesithän, että löydät lahjapalvelustamme myös meidän valmiiksi kokoamat lahjaboksit. Mikäli siis aikataulu on tiukka eikä suunnittelulle löydy aikaa, käy kurkkaamassa meidän valmiit lahjapakkaukset.

Lahjapalvelumme tekee joululahjojen ostamisesta ennennäkemättömän helppoa. Sinä valitset lahjan, me hoidamme kaiken muun! Kirjoitamme viestisi korttiin käsin, pakkaamme lahjan kauniisti kestävään ja tyylikkääseen lahjalaatikkoon ja postitamme sen haluamaasi osoitteeseen. Joululahjojen ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! 🎅🏼🎁

 

Parhaat joululahjaideatJoululahjaidea 2023
Takaisin blogiin

Valmiit lahjaboksit

1 / 4