Mitä ostaa tuparilahjaksi?

Mitä ostaa tuparilahjaksi?

Uusi koti on juhlan aihe! Muuttiko ystäväsi uuteen asuntoon tai onko lapsesi lentänyt pois pesästä? Etsitpä sitten tuparilahjaa ystävälle tai perheenjäsenelle, löydät alta tuparilahjavinkkimme. 

Me kannustamme viemään tuparilahjaksi jotain kaunista ja käytännöllistä. Sellaista mikä tulee aidosti käyttöön. Valitse alla olevista vinkeistä mieleisin tai yhdistele vapaasti ja kokoa täydellinen tuparilahja juuri sinun läheisellesi. 

1. Saunojan iloksi 

Me kaikki tunnemme himosaunojan! Saunoja arvostaa kun lahjapaketista paljastuu löylytuoksu, laudeliina, jalkakylpy ja ekologinen palasaippua tai jotakin muuta rakkaaseen harrastukseen liittyvää. 

2. Hemmottelua rakastavalle

Hemmottele uuteen kotiin muuttanutta. Mikä olisikaan ihanampaa kuin pieni hemmottelu raskaan muuton jälkeen? Kokoa tuparilahjaksi lahjapakettiin kasvonaamio, jalkakylpy, tuoksukynttilä ja käsirasvaa. Ihana hemmottelulahja on valmis. 

3. Herkuttelijalle

Kukapa ei rakastaisi herkkuja? Kokoa turparlahjaksi ihana herkkuboksi. Yhdistele lahjaan esimerkiksi kahvia, teetä ja erilaisia suklaita. Löydät meiltä myös vegaaniset vaihtoehdot! 

4. Kokki kolmoselle

Kokkikirja on täydellinen tuparilahja harrastekokille. Mikä parasta, hyvässä lykyssä sinäkin pääset nauttimaan tuotoksista. Kokkikirjan kylkeen sopii hyvin esimerkiksi keittiöpyyhe  ja ekologinen keittiösaippua.

5. Vilukissalle

Villasukat on ihana lahja vilukissalle. Giftikolta löydät ihanat Suomessa neulotut villasukat naisille, miehille, lapsille ja vauvoille. Anna koko perheelle tuparilahjaksi lämmittävät ja kestävät villasukat. Lisää kylkeen vielä kynttilä tai vaikkapa huonetuoksu. Vilukissa nauttii lahjasta varmasti. 

Muista myös kortti! 

Kaunis kortti viimeistelee tarkoin harkitun lahjan. Kirjoita korttiin onnentoivotuksesi uuteen kotiin tai jotain tsemppaavaa uuden edessä olevalle. 

 Toivottavasti yllä olevista tuparilahjavinkeistä on sinulle apua! Jos haluat tarkastella meidän valmiiksi kokoamia tuparilahjoja löydät ne täältä. Valmiisiin lahjabokseihimme kuuluu aina myös kortti. Suunnittelupalvelussamme pääset kokoamaan lahjan alusta alkaen itse. 

Muistathan, että mikäli et pääse paikan päälle onnittelemaan uuteen asuntoon muuttanutta, saat lähetettyä tuparilahjan palvelumme kautta myös suoraan lahjansaajan kotiovelle. Tämän helpommaksi ei läheisen muistaminen mene.

Tuparilahja

 

Takaisin blogiin

Valmiit lahjaboksit

1 / 4