Hemmottelulahja naiselle

Mitä ostaa naiselle lahjaksi?

Jälleen kerran sama juttu: merkkipäivä tai joulu lähestyy ja lahja naiselle on edelleen ostamatta. Monet kokevat lahjan ostamisen naiselle vaikeaksi, eivätkä syyttä - Valinnan varaa on tuhottomasti. Tuntuuko seuraava skenaario tutulta? Pää lyö tyhjää, kaupat on jo (vähintään) kertaalleen koluttu läpi ja aikakin meinaa loppua kesken. Tehtävä tuntuu mahdottomalta. Ei hätää me olemme apunasi. Lahjat ovat leipälajimme, joten perehdyimme aiheeseen puolestasi ja kysyimme naisilta mitä he toivovat lahjaksi. Kartoittaaksemme ongelman laajuutta tutkimme kuitenkin ensin mikä tekee lahjan ostamisesta naiselle hankalaa. 

Kysyimme miehiltä, mikä tekee naiselle lahjan ostamisesta vaikeaa. Tässä vastauksia joita saimme:

  1. Naisella on jo kaikkea. 
  2. Naisella ei ole erityistä harrastusta tai muuta mistä hän pitäisi. Mitä siis pitäisi ostaa?
  3. Liikaa valinnanvaraa, tulisiko ostaa herkkuja vaiko hemmottelua vai pitäisikö lahjan sittenkin olla puhtaasti käytännöllinen?
  4. En tiedä mistä nainen pitää tai mikä on tällä hetkellä muodissa. 
  5. Pelkään ostavani jotain väärää.

Ymmärrettävästi lahjan ostaminen naiselle ei ole helppo tehtävä kun valinnanvaraa ja mielipiteitä on paljon ja muotikin muuttuu jatkuvasti. Paineet ovat siis kovat.   

Kysyimme naisilta mistä lahjasta he ilahtuisivat. Vastauksissa tuli toistuvasti esiin hemmottelu, arjen luksus, toive jostain kauniista ja tyylikkäästä lahjasta. Tästä vedimme loppu tuleman, että naiset toivovat lahjaksi jotain sellaista luksusta mitä he eivät ehkä itse raaskisi ostaa tai tule ostaneeksi. 

Pohdimme mikä olisi lahja, joka yhdistäisi yllä olevat toiveet ja päädyimme siihen, että hemmottelulahjalla voi harvoin mennä pieleen. Hemmottelulahja on ajaton lahja, joka sopii lähes kaikille naisille iästä riippumatta. Hemmottelulahjaan on helppo yhdistellä esimerkiksi kosmetiikkatuotteita, herkkuja ja kynttilöitä. Kaikkea mikä tuo arkeen ripauksen luksusta.

Tästä inspiroituneena kokosimme lahjaoppaaseemme oman osion lahjoista jotka sopivat naisille. Kokoelmasta löydät muun muassa useita erilaisia hemmottelubokseja. Käy kurkkaamassa meidän poiminnat sopivista lahjoista naisille.

Voit myös koota oman lahjasi suunnittelupalvelussamme. Pidä vain yllä olevat asiat mielessäsi ja olemme luottavaisia, että saat kottua täydellisen lahjan elämäsi naiselle! Etsit sitten lahjaa vaimolle, ystävälle, anopille, tyttärelle tai siskolle monipuolisella lahjaboksilla onnistut varmasti. Vinkki: Mikäli et ole varma käyttääkö lahjansaaja jonkin tietyn brändin ihonhoitotuotteita, pelaa varman päälle ja pitäydy vartalonhoitotuotteissa. Naiset eivät usein ole yhtä merkkiuskollisia vartalonhoitotuotteissa kuin kasvojenhoitotuotteissa. 

Toivottavasti yllä olevat vinkit ovat sinulle avuksi kun pohdit sopivaa lahjaa naiselle! Muistathan, että voit halutessasi tilata lahjan myös suoraan lahjansaajalle. Kirjoitamme puolestasi tervehdyksen korttiin ja lähetämme kauniisti pakatun lahjan suoraan lahjansaajalle. 

Vaaleanpunainen hemmottelulahja naiselle
Takaisin blogiin
1 / 4