Vauvalahja

Mitä ostaa lahjaksi vauvalle?

Vauvajuhlat lähestyvät, mutta ajatuksiin hiipuu sama pieni stressinpoikanen kuin aina juhlapäivien lähestyessä, mitä ostaa vauvalahjaksi? Vauvalle ostettavan lahjan tulisi olla käytännöllinen, mutta silti suloinen ja pehmoinen, eikä tyylikkyyskään olisi pahitteeksi - Siinäpä vasta pulma. Onneksi et ole asian kanssa yksin. Me teimme taustatyötä puolestasi, jotta lahjan ostaminen olisi tällä kertaa helpompaa.

Kysyimme tuoreilta äideiltä, mitä he toivovat lahjaksi vauvalle ja mikä on sellainen lahja, joka ei jää nurkkiin pyörimään. Tässä saamamme vastaukset:  

  1. Juttuja, jotka tulevat käyttöön. Harsoja kuluu paljon ja ne tuppaavat kulumaan kovassa käytössä, joten niitä ei voi olla liikaa.
  2. Hemottelutuotteita. Parhaimmat hemmottelutuotteet ovat monikäyttöisiä, sellaisia, jotka sopivat sekä äidin, että vauvan iholle. 
  3. Herkkuja tuoreelle äidille. Suklaa maistuu aina, etenkin väsyneenä, kun vauva valvottaa ja unet ovat jääneet vähille.
  4. Suloisia leluja, uniriepuja tai helistimiä vauvalle. Toki jos kyseessä, ei ole perheen ensimmäinen lapsi saattaa näitä olla kertynyt jo jonkin verran. 

Vastauksissa toistuivat sanat suloisuus, käytännöllisyys ja hemmottelu. Ei siis ihme, että vaippakakut ja vauvaboksit kasvattavat suosiotaan vuosi vuodelta. Vauvalahjaboksiin on helppo yhdistellä useampaa ylläolevasta kategoriasta ja koota näyttävä, mutta silti käytännöllinen lahja vauvalle.  

Saat koottua suunnittelupalvelussamme lahjan vauvalle helposti ja nopeasti. Yhdistä vauvalahjaan esimerkiksi suloinen purulelu, vauvakirja ja äidille sekä vauvalle sopiva vartalorasva. Halutessasi voit lisätä pakettiin vielä kasvonaamion ja suklaata äidin rentoutumiseen - täydellinen lahja vauvalle ja äidille on valmis.

Palvelumme kautta saat tilattua vauvalahjan joko suoraan tuoreelle äidille tervehdyksesi kera tai itsellesi, jolloin voit viedä kauniisti pakatun lahjan mukanasi vauvajuhliin tai sairaalaan. Takaamme, että näyttävä vauvalahjaboksi on äidin mieleen.

Löydät suunnittelupalvelustamme paljon vauvoille sopivia lahjatuotteita. Tuotteemme ovat pääosin kotimaisilta merkeiltä. Tutustu tuotteisiin ja kokoa täydellinen lahja vauvalle. Kurkkaa myös meidän valmiit vauvalahjaboksit, josko niistä löytyisi sopiva valmis vauvalahjaboksi! 

Toivomme, että sait näistä vinkeistä innostusta ja ratkaisun vauvalahjan ostoon! 

 

Vauvalahja - lahja äidille ja vauvalle Vauvalahja - Babyshowerlahja

 

Takaisin blogiin

Valmiit lahjaboksit

1 / 4