Liikelahjat helposti ja luotettavasti

Liikelahjat helposti ja luotettavasti

Etsitkö kotimaisia, laadukkaita ja tyylikkäitä liikelahjoja yrityksellesi? Hienoa, olet tullut oikeaan paikkaan! 

Liikelahjan valinta

Hyvän liikelahjan tunnusmerkkejä on monia. Liikelahjan tulisi olla muun muassa käytännöllinen sekä laadukas ja sen pitäisi erottua massasta, eikä olla turhake. Lahjan tulee myös sopia yritysilmeeseen sekä miellyttää lahjansaajaa. Ei siis ihan helppo juttu. 

Parhaat liikelahjat ovatkin aidosti käytännöllisiä. Hyviä liikelahjoja on esimerkiksi pienet kodin käyttö- ja sisustus esineet, sauna- ja muut hemmottelutuotteet sekä syötävät tuotteet, jotka sopivat monenlaiselle lahjansaajalle ja kuluvat käytössä. 

Liikelahjan merkitys

Liikelahjan tarkoituksena on kasvattaa yhteyttä lahjan antajan sekä lahjansaajan välillä. Lisäksi liikelahjojen avulla pyritään luomaan postiivista mielikuvaa yrityksestä ja brändistä sekä kasvattaa luottamusta yrityksen ja lahjan vastaanottajan välillä.

Liikelahjan voi antaa muun muassa potentiaaliselle asiakkaalle, nykyiselle asiakkaalle, työntekijälle tai yhteistyökumppanille. 

Liikelahjat palvelumme kautta

Palvelumme kautta saat liikelahjat helposti, luotettavasti ja nopeasti. Sinä valitset lahjan, me hoidamme kaiken muun. Lahjapalvelumme kattaa liikelahjojen hankkimisen, paketoinnin, varastoinnin ja lähetyksen suoraan lahjansaajille toivomassanne aikataulussa. Säästät siis sekä aikaa että vaivaa! 

Saat kauttamme tyylikkäät lahjaboksit, täynnä laadukkaita tuotteita. Lisäämme lahjaboksiin kortin logollanne ja tervehdyksellä. Halutessanne boksia on myös mahdollista kustomoida, esimerkiksi satiininauhan värin osalta, joka voidaan valita brändivärienne joukosta.

Meiltä onnistuu sekä isot, että pienet lahjakokonaisuudet ja toimitamme lahjat halutessanne suoraan lahjansaajien kotioville. 

Pienissä liikelahjatilauksissa (max 5 kpl) voit tilata lahjat kätevästi suoraan verkkokaupastamme. Lue lisää ja tilaa liikelahja. Isommissa tilauksissa suosittelemme olemaan yhteydessä meihin sähköpostitse. 

Ole yhteydessä pian ja varmistetaan, että teidän liikelahjat jäävät mieleen ja tuovat hymyn vastaanottajan huulille! 

Personoidut liikelahjat Yrityslahjat omalla viestillä 

  

Takaisin blogiin

Valmiit lahjaboksit

1 / 4