Lahjapalvelun kautta lähetät joululahjat minne tahansa Suomessa!

Lahjapalvelun kautta lähetät joululahjat minne tahansa Suomessa!

Joulu on välittämisen aikaa! Lahjapalvelumme myötä myös kauempana asuvien läheisten sekä ystävien muistaminen on helppoa ja vaivatonta. Lahjapalvelun kautta lähetät joululahjat suoraan lahjansaajan kotiovelle. Tänä jouluna voit siis unohtaa kaupoissa haahuilun, viime hetken stressin sekä pakkaus- ja postitusrumban. Giftiko on matalan kynnyksen lahjapalvelu, jossa pääset kokoamaan tyylikkään ja laadukkaan lahjan nopeasti ja vaivattomasti vaikka kotisohvaltasi käsin. 

Lahjapalvelussamme sinä valitset lahjan, me teemme kaiken muun. Valitse ensiksi lahjalaatikko kahdesta eri väri vaihtoehdosta, lisää laatikkoon haluamasi tuotteet laajasta tuotevalikoimastamme ja valitse tilaisuuteen sopiva kortti. Lopuksi kirjoita tervehdyksesi ja olet valmis! Me pakkaamme valitsemasi tuotteet huolellisesti lahjalaatikkoon, kirjoitamme tervehdyksesi korttiin käsin, viimeistelemme paketin silkkinauhalla ja postitamme sen läheisellesi. Helppoa ja hauskaa, eikö? Vaihtoehtoisesti voit valita jonkun meidän valmiiksi kokoamistamme lahjapakkauksista, mikäli aika tai mielikuvitus on kortilla. 

Me suhtaudumme lahjoihin sekä lahjan antamiseen ja läheisten muistamiseen intohimolla, joten voit olla varma, että paketoimme jokaisen paketin täydellisyyteen ja siten voimme taata, että lahja kelpaa vaativallekin lahjansaajalle. Tee siis itsellesi palvelus ja tilaa lahjat tänä jouluna lahjapalvelumme kautta, säästät aikaa sekä hermoja ja voit keskittyä olennaiseen eli joulutunnelman nostattamiseen!

Voit tilata lahjat lahjapalvelustamme myös itsellesi omaan kotiosoitteeseesi, jolloin saat laitettua tyylikkäät valmiiksi paketoidut lahjat suoraan kuusen alle odottamaan jouluaattoa! 🎄🎁 Muista valita mukaan myös pakettikortit lahjoja tilatessasi. Kirjoitamme pakettikorttiin lahjansaajan nimen, jolloin jokainen tunnistaa helposti oman pakettinsa kuusen alta. Sekä pakettikortti että varsinainen kortti kuuluvat aina lahjaboksin hintaan! 

 

Joululahjat kuusen alla Lahjapalvelu apunasi
Takaisin blogiin

Valmiit lahjaboksit

1 / 4