Suloinen lahja tyttövauvalle

Lahja tyttövauvalle

Onko lähipiirisi syntynyt suloinen tyttövauva ja pohdit mitä ostaa vauvalle lahjaksi tai mitä viedä tuliaiseksi sairaalaan? Mielestämme paras lahja on sellainen jolla ilahdutat sekä tyttövauvaa että tuoretta äitiä. Jos olet samaa mieltä jatka lukemista! 

Tyttövauvoille on perinteisesti ostettu vaaleanpunaista ja hattaraista, mutta nykypäivänä värien suhteen ei olla niin tarkkoja ja värikaavoja on lupa rikkoa. Löydätkin valikoimastamme sekä vaaleanpunaisia suloisia tuotteita, että raikasta sinistä ja neutraalia beigeä. Valitse lahjaksi tyttövauvalle esimerkiksi laadukas ja kestävä Suomessa valmistettu purulelu, turvaa tuova uniriepu ja suloiset villasukat. Lisää boksiin vielä äidille esimerkiksi suklaa ja kasvonaamion, niin täydellinen vauvalahja on valmis.

Kokosimme lahjaoppaaseemme ihanat lahjat tyttövauvoille. Kurkkaa lahjavinkkimme ja valitse mieleisesi boksi tai käytä ideoinnin tukena kootessasi omaa lahjaboksia. Käy myös kurkkaamassa aiempi kirjoituksemme, jossa annoimme ideoita täydellisen vauvalahjan ostoon.

Lahja tyttövauvalle
Takaisin blogiin

Valmiit lahjaboksit

1 / 4