Lahja miehelle

Lahja miehelle

Pohditko mitä antaa lahjaksi miehelle? Kokosimme alle meidän ehdotuksemme. 

1. Saunasetti

Onko läheisesi innokas saunoja? Kokoa lahjaksi saunasetti. Valitse pakettiin esimerkiksi löylytuoksu, laudeliina, palasaippua ja shampoopala. 

2. Retkeilylahja

Tunnetko seikkailunhaluisen retkeilijän? Valikoimastamme löydät retkiruokakirjan, joka inspiroi kokeilemaan uudenlaisia retkeilyyn sopivia reseptejä. Lisää lahjaan villasukat, jotka lämmittävät jalkoja teltassa nukkuessa ja palasaippuan, joka on kätevä ottaa retkelle mukaan sen pienen koon ja ekologisuuden vuoksi. 

3. Ihonhoitopakkaus 

Kaipaako mies uutta ihonhoitorutiinia? Kokoa lahjaksi laadukasta kosmetiikkaa. Löydät valikoimastamme muun muassa Rokuan laadukkaat miehille kehitetyt luonnonkosmetiikkatuotteet. Lisää boksiin esimerkiksi partaöljy, partaharja, kosteuttava palasaippua ja kauraa ja olutta sisältävä shampoopala.

4. Herkkuboksi

Kukapa ei herkuista pitäisi. Kokoa lahjaksi monipuolinen herkkuboksi. Lisää boksiin esimerkiksi kahvia tai teetä, muutamaa erilaista suklaata ja karkkia. Nam! Maistuu varmasti herkkusuulle. 

Toivottavasti yllä olevista vinkeistä oli apua etsiessäsi lahjaa miehelle. Pääset kokoamaan oman lahjasi suunnittelupalvelussamme. Täältä löydät meidän valmiit lahjat miehelle

Lahjaidea miehelle
Lahja miehelle
Takaisin blogiin

Valmiit lahjaboksit

1 / 4