Joululahjat sidosryhmille

Joululahjat sidosryhmille

Syyskuu alkaa k√§√§ntym√§√§n loppua kohden ja on aika suunnata katseet kohti joulua.¬†ūüéÖūüŹľūüéĄ

Nyt on se hetki kun yrityksen joululahjamuistamiset kannattaa ottaa agendalle!¬†ūüéĀūüéĄAntamalla joululahjan sidosryhmille kiit√§t kuluneesta vuodesta ja osoitat arvostusta sek√§ panostat samalla my√∂s tulevaisuuteen.

Meiltä saat tyylikkäät joululahjat työntekijöille, asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille.

Valikoimastamme löytyy muun muassa joulun kestosuosikki eli perinteinen herkkukori uudella tvistillä lahjaboksiin pakattuna. Herkkulahjaan voimme sisällyttää esimerkiksi laadukasta teetä tai pienpaahtimo kahvia, suklaata ja muita jouluisia herkkuja.

Meiltä saat myös erilaiset hemmottelu joululahjat, jotka ovat täydellinen vaihtoehto tämän eriskummallisen vuoden jälkeen. Hemmotteluboksiin voidaan koota esimerkiksi löylytuoksu, palasaippua ja -shampoo, kynttilä sekä laadukas hiusturbaani tai pyyhe. Hemmotteluboksi takaa ihanan saunahetken jouluna sekä lämmittää mieltä vielä pitkään joulun jälkeenkin.

Voit tutustua valmiisiin lahjoihimme, joita voimme muokata toiveidenne mukaan tai voimme suunnitella teille t√§ysin oman lahjaboksin! ūüéĀ

Me paketoimme tuotteet kauniisti tyylikkääseen lahjalaatikkoon ja lisäämme mukaan personoidun kortin. Toimitamme lahjaboksit sovitusti joko jokaisen työntekijän kotiovelle, lähimmälle pakettiautomaatille tai kootusti toimistolle. 

Ota yhteyttä jo tänään, tyylikkäät ja taatusti tykätyt joululahjat ovat vain muutaman klikkauksen päässä! Kerro meille tarvittavien lahjojen määrä ja hieman toiveistasi sekä budjettisi, niin me hoidamme loput! 

Ps. Tiesitk√∂, ett√§ suurin osa tuotteistamme tulee suomalaisilta yritt√§jilt√§, joten ostamalla joululahjat meilt√§ tuet suomalaista yritt√§jyytt√§ laajemmassa mittakaavassa.¬†ūü§ć

lahja_giftiko
Takaisin blogiin
1 / 4