Tilaa joululahjat viimeistään 19.12. 🎅🏼 Voit tilata lahjat jo nyt ennakkoon ruksaamalla "joululahja" -kohdan tilausta tehdessäsi jolloin toimitamme lahjat vasta lähempänä joulua 🎁 Toimitus alk. 5,90e

Joulu on muistamisen aikaa! Lahjapalvelumme kautta lähetät lahjat minne tahansa Suomessa

Joulu on välittämisen aikaa! Lahjapalvelumme myötä myös kauempana asuvien läheisten sekä ystävien muistaminen on helppoa ja vaivatonta. Tänä jouluna voit unohtaa kaupoissa haahuilun, viime hetken stressin sekä pakkaus- ja postitusrumban. Giftiko on matalan kynnyksen lahjapalvelu, jossa pääset kokoamaan tyylikkään ja laadukkaan lahjan nopeasti ja vaivattomasti vaikka kotisohvaltasi käsin. 

Lahjapalvelussamme sinä valitset lahjan, me teemme kaiken muun. Valitse ensiksi lahjalaatikko kahdesta eri väri vaihtoehdosta, lisää laatikkoon haluamasi tuotteet laajasta tuotevalikoimastamme ja valitse tilaisuuteen sopiva kortti. Lopuksi kirjoita tervehdyksesi ja olet valmis! Me pakkaamme valitsemasi tuotteet huolellisesti lahjalaatikkoon, kirjoitamme tervehdyksesi korttiin käsin, viimeistelemme paketin silkkinauhalla ja postitamme sen läheisellesi. Helppoa ja hauskaa! 

Me suhtaudumme lahjoihin sekä lahjan antamiseen ja läheisten muistamiseen intohimolla, joten voit olla varma, että paketoimme jokaisen paketin täydellisyyteen ja siten voimme taata, että lahja kelpaa vaativallekin lahjansaajalle. Tee siis itsellesi palvelus ja tilaa lahjat tänä jouluna lahjapalvelumme kautta, säästät aikaa sekä hermoja ja voit keskittyä olennaiseen eli joulutunnelman nostattamiseen!

Voit tilata lahjat lahjapalvelustamme myös itsellesi omaan kotiosoitteeseesi, jolloin saat laitettua tyylikkäät valmiiksi paketoidut lahjat suoraan kuusen alle odottamaan jouluaattoa! 🎄🎁 Muista valita mukaan myös pakettikortit lahjoja tilatessasi. Kirjoitamme pakettikorttiin lahjansaajan nimen, jolloin jokainen tunnistaa helposti oman pakettinsa kuusen alta. Sekä pakettikortti että varsinainen kortti kuuluvat aina lahjaboksin hintaan! (Löydät joulukortit sekä pakettikortit valikoimastamme viikolla 46).