Ilahduttava mökkituliainen

Ilahduttava mökkituliainen

Mökkituliaiset ilahduttavat ja tuovat mökkiläisille hymyn huulille. Vaikka mökkituliaisia ei varsinaisesti vierailta odoteta, osoittaa lahja kuitenkin hyvää käytöstä ja tillannetajua, sillä perinteen mukaan vieraisille ei mennä tyhjin käsin. 

Koska mökillä ei usein ole liiaksi tilaa ovat parhaimmat mökkituliaiset sellaisia, jotka tulevat varmasti käyttöön tai jotka kuluvat käytössä pois. Tällaisia ovat muun muassa ekologiset pesuaineet, kynttilät ja herkut. Jotta sinun ei tarvitsisi seuraavalla kerralla pohtia päätäsi puhki, mikä olisi sopiva vieminen mökkivierailulle, listasimme parhaimmat mökkituliaiset alle.

1. Saunapaketti 

Sauna on kovassa käytössä mökillä. Mökkeilijöitä ilahduttaa taatusti uudet saunatarvikkeet. Kokoa mökkituliaiseksi laudeliina, ekologinen palasaippua, löylytuoksu, kasvonaamio ja kynttilä. Kaikki tarvittava tunnelmalliseen saunomiseen. 

2. Tarpeellista keittiöön

Kahvi, tee, näppärä lusikka pussinsulkijalla, käsipyyhe ja nestesaippua tulevat varmasti tarpeeseen jokaisella mökkiläisellä. 

3. Herkkuhimoon

Tuttu tunne? Olet mökillä, kauppa on kaukana ja herkkuhammasta alkaa kolottamaan. Mikä ihana yllätys kun kaapista löytyykin mökkituliaiseksi saatu herkkulahja. Kokoa herkkulahjaan kahvia ja muutamaa erilaista suklaata. 

4. Siivousintoilijalle

Vie tuliaiseksi astetta kauniimpia siivoustarvikkeita. Biohajoava nestesaippua, ekologinen pyykkietikka, käsipyyhe ja huonetuoksu ilahduttavat mökkiläisiä, joille on tärkeää pitää mökki tiptop kunnossa. 

5. Mummonmökkiin

Vie perinteiseen mummonmökkiin tuliaisiksi villasukat. Valikoimastamme löydät Suomessa valmistetut villasukat koko perheelle. Taatusti tarpeellinen mökkituliainen. 

Nappaa yltä lahjaideat ja kokoa mökkivieminen suunnittelupalvelussamme. Tilaa lahja itsellesi ja vie kauniisti paketoitu mökkituliainen mukanasi vierailulle. 

Takaisin blogiin

Valmiit lahjaboksit

1 / 4